Tickets & abonnementen
Abonnementen
Het Nieuw Theaterhuis biedt een abonnement aan.
Dit abonnement geeft u recht op toegang tot drie evenementen die door het Nieuw Theaterhuis zijn georganiseerd. Wie een abonnement aankoopt ontvangt voor zijn/haar verjaardag een verjaardagticket die u naast de drie evenementen nog één keer kunt gebruiken. Een verjaardagticket is een heel jaar geldig vanaf de dag van uw verjaardag en biedt naast de gratis toegang ook recht op een gratis consumptie. Hou u verjaardagsticket dus zeker bij de hand.
Abonnementen kosten 30 euro en zijn te verkrijgen via de webshop en aan eventuele standen op evenementen. Deze worden u spoedig thuis gestuurd of indien mogelijk meteen overhandigd.
De abonnementen vervallen steeds bij aanvang van een nieuw theaterseizoen. Dit wil zeggen 1 september. De prijs van een abonnement staat vast en is niet beschikbaar voor onderhandeling.
Tickets

Tickets worden voor alle voorstellingen met de grootste zorg verzorgd. Hiervoor werken wij samen met verschillende drukkers en de organisatie Brugge Plus.

Tickets kunnen worden aangekocht in de burelen, op onze website of via het telefoonnummer dat weergegeven wordt op flyers, affiches en de webpagina.

Bij online aankoop worden de tickets naar u thuis gestuurd.
Bij aankoop in de burelen krijgt u de gedrukte tickets meteen mee.
Bij aankoop via de telefoon heeft u de keuze de tickets te laten versturen of op te halen.