Kwaliteit kent vele definities

 

Het Nieuw Theaterhuis interpreteert het begrip kwaliteit op verschillende manieren.

 

Prijs

 

Ondanks het feit dat het Nieuw Theaterhuis een op zichzelf staande onderneming is (zelfstandige) worden de prijzen aangepast naar een betaalbaar getal. 'Evenementen zijn en blijven voor iedereen' is hiervoor het uitgangspunt. Het Nieuw Theaterhuis vind dat dit ondanks alles zo moet blijven.

 

Gemak

 

De ligging van het Nieuw Theaterhuis is centraal gekozen. Enerzijds stoppen een groot aantal bussen van De Lijn vlak voor de deur. Anderzijds is er op enkele honderden meters de parking Biekorf die standplaats biedt aan 200 wagens. Fietsers kunnen hun fiets stallen aan één van de stallingen aan de stadsschouwburg, die zich aan de overzijde van het kantoor bevindt.

 

TIP: Parkeer u wagen in de parkings aan het station of het zand en kom te voet of met de bus naar het kantoor.

 

Voor evenementen zorgt het Nieuw Theaterhuis steeds voor een locatie waar parkeergelegenheid en openbaar vervoer in de buurt zijn. 

 

Betaling

 

In de burelen van het Nieuw Theaterhuis kan u met bancontact betalen voor de aankoop van tickets of het voldoen van een factuur.

 

Waar evenementen plaatsvinden die door het Nieuw Theaterhuis worden georganiseerd zal de optie met bancontact te betalen ook zoveel mogelijk aangeboden worden.