Organisatie - & Artiestenbureau het Nieuw Theaterhuis

De geschikte artiest voor uw evenement vindt u gegarandeerd bij ons

Organisatie - & Artiestenbureau het Nieuw Theaterhuis - Artiestenbureau

Als ervaren en gerenommeerd artiestenbureau kan Organisatie - & Artiestenbureau het Nieuw Theaterhuis u bijstaan bij alles wat u nodig heeft op het gebied van het vinden en boeken van de ideale artiesten voor uw evenement. Van Studio 100-figuren en goochelaars tot zang acts en ander entertainment, bij Organisatie - & Artiestenbureau het Nieuw Theaterhuis vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent.

Vlaamse artiesten

Alain Dès

Alain Dès staat bekend als de beste Claude François van de Benelux. Met een professioneel imitatietalent lijkt het alsof Claude François zelf op het podium staat.

Andrea Schön

Andrea Schön is een Belgische zangeres met Duitse roots. Ze brengt Duitse Schlagers en Après-Ski. Andrea treedt op in een Bayernse Dirndl.

Belle Perez

Belle Perez zorgt voor zwoele temperaturen tijdens uw evenement. Met hits als Enamorada, Que Viva la Vida, El Mundo Bailando en tal van andere wordt uw evenement meteen een Spaanse Fiësta.

Celien Deloof-Hermans

Celien is met haar jonge leeftijd een verrassende artieste voor uw publiek die jong en oud versteld doet staan met haar vocale kunsten. Celien brengt een eigen Nederlandstalig repertoire en is ook te boeken in duo met haar mama Margriet Hermans.

Christoff

Een introductie heeft Christoff niet nodig. Met hits als o.a. Een ster, Zaterdagavond, Onze Vader, Sweet Caroline, ... en een fantastisch imago schept Christoff sferen en brengt ieder publiek in vervoering. Een ernstig concert of een groot Schlagerfeest, alles is mogelijk.

David Van Dyck

David Van Dyck is één van de meest gevraagde Vlaamse artiesten. David zingt een eigen repertoire en covers en doe korte acts, gastoptredens, volledige shows en zomertours. Informeer vandaag nog naar alle mogelijkheden en de tarieven.

Danny Fabry

Als godfather van de Vlaamse muziek staat Danny Fabry dit jaar 47 jaar op de planken. In 1971 scoorde Danny zijn eerste grote hit met Kom aan de telefoon Angelina. Daarna volgden tal van albums en optredens. Met Danny Fabry is ambiance en succes verzekerd.

De Romeo's

De Romeo's zijn zeker geen onbekend begrip in de Vlaamse showbizz. Met swingende deuntjes die blijven hangen, een bioscoopfilm en zelfs een eigen frituursnack zijn De Romeo's overal te vinden... Met dit trio wordt uw evenement opgewaardeerd door klasse, bekende gezichten, vrolijke melodieën en een geweldige sfeer.

Dennie Damaro

Dennie Damaro staat sinds jaar en dag op de planken me zijn eigen Vlaamse repertoire en doet dat nog steeds super. Dennie Damaro schept sfeer en plezier en zorgt voor leuke meezingers en vlotte melodieën. Met Dennie Damaro op uw evenement kiest u voor een gevestigde waarde die door menig muziekliefhebbers wordt gewaardeerd.

De Stoempers

De Stoempers vinden één iets essentieel: plezier maken. Elk lied, iedere melodie, eender welk optreden wordt één groot feest met deze band. Professioneel en kwalitatief zijn uitstekend geschikte omschrijvingen voor de groep. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Eddy Smets

Eddy Smets is een begrip in de Vlaamse muziek. Deze artiest verstaat de kunst mensen te amuseren en naar zich toe te trekken. Eddy Smets is een veelzijdig artiest met een continue in verandering zijnd repertoire. Een artiest waar het publiek letterlijk en figuurlijk nooit genoeg van kan hebben.

Ellis

Elke Taelman begon op jonge leeftijd al met muzieklessen. In 2012 won ze de Muziekklas en daarna bracht ze een aantal singles uit waarmee haar Vlaamse carrière was geboren. Sinds het laatste jaar startte ze een nieuw project Ellis , waarbij Elke een volledig repertoire aan countrynummers brengt. Elke kan geboekt worden als zichzelf of als Ellis en staat voor een muzikaal hoog niveau.

Eric Flanders

Eric Flanders zingt Schlagers en levensliederen. Vijf CD albums, één Mini CD album en een dertigtal single’s heeft hij tot nu toe op zijn naam staan. Mede door zijn ruime stembereik en zijn brede repertoire, is een optreden van Eric Flanders een overweldigende gebeurtenis. Eric is een graag geziene gast op feesten, party’s en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer.

Filip D'haeze

Filip D'haeze is de Vlaamse casanova uit de showbizzwereld. Na een succesvolle carrière met de groep SWOOP treedt Filip D'haeze nu ook solo op. Met inmiddels al enkele hits op zijn palmares is hij de ideale entertainer voor ieders evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

Frank Galan

Frank Galan is de Vlaamse Julio Iglesias. De looks, de charmes en zelfs de stem van Frank Galan stralen charisma uit. Deze mannelijke Diva brengt muziek in vijf verschillende talen en heeft een zeer uitgebreid repertoire. Frank Galan schept sferen en brengt elk publiek in vervoering. Frank kan ook samen met echtgenote Christel geboekt worden voor een duo-optreden.

Frank Valentino

Frank Valentino staat al lange tijd op de planken. Die ervaring spat er dan ook bij ieder optreden van af. Deze artiest brengt sfeer en zorgt voor een optimale feeststemming op uw evenement. Boek Frank Valentino vandaag nog.

Gene Thomas

Gene Thomas is een zanger met een eigen stijl, een eigen stem, een individu. Maar wel een individu die het publiek weet te raken. Gene Thomas brengt u zijn muzikaal repertoire als act of in een volledige show en steeds met evenveel passie en plezier in wat hij doet. Informeer naar Gene Thomas en de mogelijkheden.

John Terra

John Terra behoeft niet veel introductie meer. Al jaar en dag staat deze charmezanger op de planken en vermaakt klein en groot met zijn hits. John Terra is een artiest met een eigen stijl die uw publiek meeneemt op zijn muzikale reis. John Terra is al jaren een gevestigde waarde in de muziekwereld.

Laura Lynn

Laura Lynn is als Schlagerkeizerin bekend en veel gevraagd. Laura's hits weerklinken dan ook op vele evenementen waar ze de sfeer opvrolijkt en ook u kunt Laura Lynn nu boeken voor uw evenement. Ze brengt haar repertoire in een act van ongeveer veertig minuten. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

Lisa Leman

Lisa Leman bracht vorig jaar nog een nieuwe singel uit en gooide daarmee hoge ogen. Intussen is ze veel gevraagd voor optredens. Lisa Leman stond al in de voorprogramma's van onder andere Garry Hagger en Bart Kaëll. Deze zangeres brengt covernummers van Rita de neve , Laura lynn , Dana Winner , Lindsay en Sieneke.

Lissa Lewis

Lissa Lewis is met haar jonge leeftijd een wonder op het podium. Ze maakte eerder het succesvolle album Gouden Glimlach en stond vorig jaar nog in de studio met niemand minder dan Rob de Nijs voor de single De Wereld draait Door. Lissa is een knappe verschijning met een fantastisch zangtalent waar ook u uw bezoekers van kunt laten meegenieten.

Louis Flion

Louis Flion volgde van jongs af aan muzieken zanglessen. In 2015 verscheen zijn debuutsingel In de Zomer waarmee zijn carrière werd gelanceerd. Daarna volgden nog een aantal singles. Intussen is Louis Flion geregeld gevraagd op Vlaamse evenementen om te zingen. Deze jonge artiest treedt solo op en met danseressen.
Informeer vandaag nog naar alle mogelijkheden.

Luc Steeno

Luc Steeno is Vlaamse zanger en scoorde hits met Hij speelde accordeon, Ik mis je elke dag, Bel me, schrijf me en vele andere. Luc
Steeno laat deze meezingers weerklinken op uw evenement en zorgen gegarandeerd voor een ongezien succes bij uw bezoekers. Luc Steeno is een garantie op plezier en een kwalitatief en hoogstaand niveau.

Maarten Cox

Maarten Cox is als presentator zeer succesvol en vaak gevraagd. Hij presenteerde o.a. Programma's op Ment TV en RTV en voor Radio 2. Maarten is ook werkzaam als zanger en brengt geregeld een nieuwe singel uit. Maarten Cox is te boeken via ons kantoor.

Margriet Hermans

Margriet Hermans is de immer goedlachse en vriendelijke dame van op de televisie en in de theaters. Tegenwoordig toert ze vaak met
haar lezing over 'terug naar eigen land' en ze treedt ook nog geregeld op. Margriet Hermans kan gevraagd worden voor een
solo-optreden of een optreden in duo met haar dochter Celien.

Mario Franco

Mario Franco is de Discokoning van Vlaanderen. Met zijn kleurrijke outfits, grote glimlach en positivisme brengt hij ieder publiek in een opperste stemming. Binnen de kortste keren staat iedereen op de dansvloer.

Matthias Lens

Matthias Lens is bekend als accordeonist bij 'The Sunsets'. Daarnaast is hij de vaste vriend van Laura Lynn en speelt hij ook solo. Matthias is te boeken voor solo-optredens via het Nieuw Theaterhuis.

Niels Destadsbader

Niels Destadsbader is vaak actief als zanger en als presentator. Hij is geregeld te zien op VTM als presentator van tal van diverse
programma's en in 2018 tourt hij door Vlaanderen met een nieuwe theatershow. Niels kan via het Nieuw Theaterhuis gevraagd worden voor presentatie opdrachten.

Sam Gooris

Sam Gooris is bekend als de man van Kelly Pfaff, en schoonzoon van Jean-Marie Pfaff. Maar nog bekender is hij als Vlaamse zanger met hits als Met de basketsoefkes, Laat het gras maar groeien, Ik heb de zon zien zakken in de zee en tal van andere. Vorig jaar bracht hij samen met de Nederlandse Jettie Pallettie een duetsingle ui Alles voor de fans. Sam Gooris is een garantie op ambiance en een gevulde dansvloer.

Sergio

Sergio is bekend van op de televisie maar feitelijk is Sergio ook zanger. Hij kan een bepaalde sfeer scheppen op uw evenement
waarmee u uw publiek versteld kunt doen staan.

Steve Tielens

Steve Tielens is een immens populaire Schlagerzanger. Vaak heeft Steve een volgeboekte agenda maar met deze artiest krijgt u optimale kwaliteit en ambiance. Steve Tielens is gewild en dat is te danken aan zijn hoge niveau en kwalitatieve performances.

Willy Sommers

Willy Sommers is zeker geen onbekend gezicht in de Vlaamse muziek. Met zijn talloze hits Als een leeuw in een kooi, Laat de zon in je hart, Het water is veel te diep en tal van andere brengt Willy nostalgie op uw event. Daarnaast brengt Willy Sommers nog
steeds nieuwe singles uit. Willy Sommers is de ideale artiest om succes te hebben.

Wim Leys

Wim Leys is de danskoning. Hij brengt een geweldige mix van Rock&Roll en Vlaamse muziek. Covers en eigen nummers behoren
tot het rijke repertoire van deze artiest. Informeer zeker want met Wim Leys is heel veel mogelijk tegen de beste prijzen.

Studio 100 artiesten

K3

Deze populaire meidengroep is immens succesvol in de Benelux. Met films, cd's, dvd's, shows, merchandising en uiteraard een volledig eigen swingend repertoire zijn deze meiden een fantastische act op uw evenement. K3 is te boeken voor een optreden en Meet&Greet.

Ghost Rockers

Ghost Rockers is voornamelijk bekend van televisie als een groep vrienden die samen les volgen op de DAM (school voor Dans Acteren en Muziek) en daar allerlei gekke dingen beleven. Maar Ghost Rockers is ook een groep getalenteerde jongeren die met plezier
komen optreden op uw evenement. Ghost Rockers zijn te boeken voor optredens en Meet & Greets.

Samson & Gert

Samson & Gert zijn het begin van het grote succesverhaal achter Studio 100. Met een eigen televisiereeks, film, liedjesrepertoire en de jaarlijkse kerstshow is het duo een gevestigde waarde in België en ver daarbuiten. Ook u kan dit succesvolle duo nu boeken voor een optreden tijdens uw evenement. Neem vrijblijvend contact op.

Burgemeester

“Aan allen die gekomen zijn: welkom! En aan allen die niet gekomen zijn: ook welkom!” De kans is groot dat dat het eerste is dat de burgemeester uit Samson & Gert zegt, wanneer hij je evenement
komt opleuken. Hij maakt van elke ontmoeting een ware belevenis. Geef toe… waren alle burgervaders maar zoals hij! De Burgemeester is beschikbaar voor Acte de Présences en Meet & Greets. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Alberto

Wedden dat er heel wat afgelachen wordt wanneer Meneer Spaghetti de boel komt opvrolijken? Hij kan zo heerlijk mopperen, maar iedereen weet dat hij een hart van peperkoek heeft. O, en
peperkoek, dat lust hij ook heel graag, net als taartjes. Het is maar een hint.. Alberto is beschikbaar voor Acte de Présences en
Meet & Greets.

Van Leemhuyzen

Als het er knotsgek mag aan toegaan, om niet te zeggen compleet kierewiet, dan is er één man op aarde die boven iedereen uittorent: Van Leemhuyzen, ofwel de secretaris van de Burgemeester in Samson & Gert. Ideaal voor acte de présence, Meet&Greet en presentaties.

Nachtwacht

Heb je wel eens een vampier, een elf en een weerwolf ontmoet? De kans is klein. En toch kan het: Wilko, Keelin en Vladimir vormen samen de Nachtwacht. Ze strijden tegen onsmakelijke wezens uit de onderwereld, maar hier in de bovenwereld zijn ze beschikbaar voor
een unieke ontmoeting. Vrees niet, want ze komen gelukkig wel in hun mensengedaante.

Prinssessia

Vijf hartsvriendinnen die die tussen het studeren aan de prinsessenschool door dromen van prinsen en kastelen, dat is Prinsessia. Geschikt voor een optreden en Meet&Greet.

Mega Mindy

Als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het wel boeven. Maar… voor een spetterend feestje met andere stoere meiden en onverschrokken boys is superheldin Mega Mindy altijd te
vinden. Haar aanstekelijke songs behoren tot het vaste repertoire van een hele hoop kinderen! Mega Mindy is te boeken voor een live optreden.

Oma Fonkel

Oma Fonkel is de vrolijke steun en toeverlaat van Mega “Mieke” Mindy. Een rots in de branding, die ook nog eens alles van snoepjes weet. Of nog: de oma die iedereen zich wenst. Vraag haar op je
event, want ze laat in een enkele handomdraai alle harten smelten! Oma Fonkel komt graag langs voor een Meet & Greet.

Opa Fonkel

Een opa uit de duizend! Eentje die altijd klaar staat met de gekste ideeën om boeven de loef af te steken. En vooral eentje die de ene coole uitvinding na de andere doet. Dat is opa Fonkel, en je kan
hem uitnodigen om je evenement extra kleur te geven. Ook Opa Fonkel komt met plezier over de vloer voor een Meet&Greet.

Migrain

Ah, die goede, oude commissaris Migrain, ofwel de baas van agent Mieke en agent Toby. Hij gooit zich met zijn volle gewicht in de strijd tegen de misdaad, maar dat gaat meestal gepaard met de nodige misverstanden en lapsussen. Boeven vangen wil dus niet altijd lukken. Gelukkig is hij goed in andere dingen: taart eten en feesten bijvoorbeeld. De ideale party guest! Te boeken voor een Meet & Greet.

Piet Piraat

‘Schip ahoy piraten!’ Als die krachtige kreet weerklinkt dan weet je dat Piet Piraat zijn Scheve Schuit heeft aangemeerd. Piet Piraat komt graag langs voor een (live) optreden, Meet & Greet of acte de presence op een privé feestje.

Berend Brokkepap

Berend Brokkepap is de kok op de Scheve Schuit. Wanneer er een feestje is is hij echter niet meer te houden en gaat hij met de maatjes aan wal. Berend Brokkepap komt graag aan wal voor een
Meet & Greet.

Stien Struis

Stien Struis is de sterkste stuurvrouw van de zeven zeeën. Ze bestuurt de Scheve Schuit over de woeste wateren maar wanneer de plicht roept komt ook Stien graag aan wal voor een Meet&Greet.

Kabouter Plop

Kabouter Plop leerde de wereld de kabouterdans, maar nog leuker wordt het wanneer hij die zelf meedanst op het podium. Want die lieve Plop is niet alleen een kei in het organiseren van kabouterfeestjes, hij weet ook maar al te goed hoe hij een mensenfeestje op gang moet trappen. Zwaai die armen in de lucht! Kabouter Plop is te boeken voor een (live) optreden, Meet & Greet en
voor privéfeestjes tot 50 personen.

Kabouter Klus

Klusserdeklus! De handigste Harry van het hele kabouterbos is kabouter Klus natuurlijk, dat weet zelfs het kleinste kind. Maar Klus is niet alleen een tovenaar met hamer en beitel, hij weet ook hoe je een fijn feestje in de steigers zet… Klus is te boeken voor een optreden on tape of een Meet & Greet.

Kabouter Kwebbel

Ze kwebbelt als geen ander, dat is nu eenmaal wat ze het liefste doet: praten, praten en nog eens praten. Maar wist je dat kabouter Kwebbel ook heel leuk zingt en danst? Met haar op je event, verveel je je geen seconde! Kwebbel is te boeken voor een optreden met Plop, alleen en voor Meet&Greet.

Bumba

Bumba is ondertussen wereldberoemd, net als zijn circus vol klank en kleur. Niemand die al die kleine kinderharten beter verwarmt dan hij. En dat is exact wat hij ook op jouw event kan komen doen! Bumba kan je boeken voor een Meet&Greet.

Dobus

Daar heb je Dobus, de gekke clown! Zijn favoriete hobby? De ene dolle frats na de andere uithalen. En veel plezier maken, natuurlijk. Met Dobus in huis staat de circustent meteen op stelten! Dobus komt graag langs voor een optreden of een Meet&Greet.

Maya de Bij

Daar heb je Maya de Bij: altijd vrolijk, altijd nieuwsgierig en erg gesteld op haar vrijheid! Daarom woont ze ook in de wei en niet in een bijenkorf. En als je wil, zoemt ze zomaar naar je toe, voor een
gezellige ontmoeting. Maya de Bij is te boeken voor Meet&Greet.

Filip

Naast haar trouwe vriend Willy kan Maya de Bij ook altijd rekenen op Flip de Sprinkhaan, een vrolijke Frans, die viool speelt als geen ander. Noem hem gerust de levensgenieter van de wei. En die
levenslust, die weet hij perfect door te geven aan anderen ook. Filip komt dan ook met veel plezier langs voor een Meet&Greet.

Wickie de Viking

Een Viking met een plan, zo kan je Wickie het best omschrijven, want hij heeft altijd wel een briljant idee klaar zitten als de andere Vikings weer eens in de problemen komen. Maar Wickie is
ook gewoon heel lief en vrolijk. Het zonnetje in huis. Wie zou hem nu níét willen ontmoeten? Wickie komt graag langs voor een Meet & Greet.

Heidi

Heidi is een lieve meid die opgroeit bij haar opa in de Alpen. Nieuwsgierig als ze is, laat ze zich gretig verwonderen door al het moois dat de bergen te bieden hebben. Maar… ze daalt ook graag af
naar beneden, om andere mensen te ontmoeten. Wedden dat je meteen vrienden met haar wordt? Heidi is te boeken voor een Meet & Greet.

Rox

Drie jonge helden met uitzonderlijke talenten vormen samen Rox, een soort superteam dat ten strijde trekt tegen de misdaad. Olivia, Xavier en Rik zijn dan ook van niks of niemand bang. Met hen op je feestje is iedereen veilig! Rox is te boeken voor Meet&Greet.

Flinn & Flo

Ridder Flo is een echte drakenjager, misschien wel de beste van de hele wereld. Dat belet hem niet om een draakje te hebben als beste vriend: de jonge, ondeugende Flin. Wanneer Flo over zijn drakenavonturen vertelt, hangt Flin altijd aan zijn lippen! Flinn & Flo komen graag op uw eveneent voor een Meet&Greet.

Internationale artiesten

Nederland

André Hazes Junior

Deze artiest heeft een klok van een stem, en de looks. Bovendien draagt hij de bekende naam van zijn vader en die doet hij alle eer
aan. André Hazes Junior is als zanger van het Nederlandstalige lied bekend in België en Nederland. Ook u kunt André Hazes Jr. nu boeken voor een optreden.

De Alpenzusjes

Met deze leuke dames wordt uw evenement in geen tijd één groot feest. Of het nu over een carnavalsfeest gaat? een schlagerfestival
of gewoon een leuk feest. Deze dames zijn ervoor te vinden. De Alpenzusjes zijn te boeken voor een live on tape optreden.

Dennie Christian

Dennie Christian is een begrip binnen de muziekwereld in de Benelux. Met hits als Rosamunde, Wij zijn twee vrienden, Als een
Koning en tal van andere brengt Dennie Christian de sfeer op uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

De Dolly Dots

Deze dames brengen u alle nummers van de Dolly Dots. Deze dames brengen een showgehalte naar uw evenement waarmee u ongezien succes kunt scoren.

Evert van Huygevoort

Evert van Huygevoort is met zijn jonge leeftijd te plaatsen in de categorie van jongere zangers van de Benelux. Na bekendheid te hebben verworven in Nederland, zakt de artiest ook steeds meer af
naar België. Evert zingt Nederlandstalige nummers met Zuid Amerikaanse klanken en covers van John West, Jaman en Dj Nellis en tal van anderen. Informeer naar de mogelijkheden.

Frans Bauer

Frans Bauer is de immers goedlachse zanger uit Nederland die er met zijn hits keer op keer in slaagt een publiek op de dansvloer te
krijgen. Als act op een Schlagerparade of als volwaardig en op zichzelf staand optreden, alles is mogelijk. Informeer naar de
voorwaarden voor een optreden van Frans Bauer. 

Gebroeders Ko

De Gebroeders Ko zijn een garantie op feesten en plezier. Met hun hits breken ze de tent in een wip af en zetten de hele boel op zijn kop. Met de Gebroeders Ko is succes en plezier gegarandeerd. Informeer vandaag nog.

Glennis Grace

Deze Nederlandse zangeres laat elk publiek versteld staan door haar vocaal stemgeluid. Glennis Grace raakte bekend door haar deelname aan De Beste Zangeres van Nederland en terecht. Glennis brengt
nummers in zowel het Nederlands als het Engels.

Havenzangers 2.0.

De Havenzangers staan al ruim meer dan veertig jaar op de planken en doen dat nog steeds met evenveel plezier. De Havenzangers 2.0 zijn ideaal voor elk feest en mogen zeker niet ontbreken wanneer je
voor ambiance en plezier wil gaan. Vader en zoon Mulder geven er een lap op.

Het Feestteam

Het Feestteam is ook op hun beurt een garantie op een feestje. Het Feestteam plaatsen we in de categorie van de Carnavalese muziek en de Après-ski. Ze brengen Nederlandstalige covers op een feestelijke beat en scheppen sfeer op uw evenement. De ideale act als u er een knaller wilt van maken.

Jan Smit

Jan Smit is alom gekend in Nederland en België. Hij werd bekend als presentator en zanger en kende inmiddels al een zeer rijk
gevulde carrière. Jan Smit is lid van KLUBBB3, een zanggroep met de Vlaamse Christoff en Duitse Florian Silbereisen. Hier boek je Jan Smit solo voor een optreden on tape.

Jaman

Jaman staat al vele jaren op de bühne en is in die tijd een geliefde volkszanger geworden onder een breed publiek. Jaman zingt Nederlandstalig repertoire. Boek hem vandaag nog.

Jeroen Van der Boom

Jeroen Van der Boom startte zijn carrière als presentator van verscheidene televisieprogramma's. Later begon hij zelf te zingen en kende zijn grote doorbraak in 2007 met het nummer Jij bent zo. Boek Jeroen van der Boom nu voor jo evenement.

Jettie Pallettie

Jettie Pallettie is altijd al een buitenbeentje geweest. Als kind was ze ondeugend en dat is er nog niet uit. Deze knotsgekke dame maakt
je evenement een succes en komt opvrolijken met fantastische carnavalshits.

John De Bever

Na een carrière als professioneel zaalvoetballer werd John de Bever zanger. Hij koos resoluut voor een andere wending en dat deed hem duidelijk goed. Sinds 2014 staat hij jaarlijks op het Mega Piraten Festijn en zijn album Dat is de liefde, wat hij opnam met Marianne Weber werd maar liefst 10.000 keer verkocht.

John West

John West is een Nederlands zanger die in oktober 2007 zijn eerste single Weet wat je begint uitbracht. Hij zingt inmiddels als ruim
tien jaar eigen nummers en covers. John West is te boeken voor een optreden on tape. Vraag naar de mogelijkheden.

Lee Towers

Lee Towers is zeer bekend in Nederland en België. Als zanger van o.a. het nummer Never walk alone scoorde Lee Towers hoog in de hitlijsten. Een nummer dat nog steeds bij menig voetbalfans bekend is en gezongen wordt. Lee Towers kun je nu boeken voor een optreden via ons bureau.

Nick & Simon

Van kleins af aan is dit duo bezig met muziek. Tijdens een kerstviering op school zingen de twees amen en dat wordt een succes. Het begin van een verhaal met covers van Simon&Garfunkel wordt snel een succes en groeit met tal van albums. Nick en Simon  
laten zaal na zaal vollopen. Te boeken voor een optreden live on tape.

Rene Froger

Rene Froger zingt zowel solo als in de groep De Toppers waarmee hij o.a. deelnam aan het Eurosong festival. Rene kan je boeken voor
een optreden live on tape. Hij brengt Nederlandstalige nummers.

Rene Schuurmans

Rene Schuurmans zingt Nederlandstalige nummers en covers van Vlaamse artiesten zoals Willy Sommers. Hij zingt een repertoire in de categorie Levenslied maar evengoed heeft Rene Schuurmans
carnavalskrakers in zijn aanbod. Boek hem nu voor een geweldige sfeer op uw evenement.

Sieneke

Sieneke heeft een fantastische stem en ziet eruit als een speelse jonge meid. Ze flirt dan ook graag met de muziek en streelt het
publiek met haar vocale kunsten. Sieneke brengt Nederlandstalige nummers. Informeer naar de mogelijkheden.

Snollebollekes

Snollebollekes heeft sinds de grote doorbraak de ene na de andere carnavalshit te pakken. Met deze artiest kan je feest niet mislukken.
Deze artiest heeft een slag van de molen gekregen en die positieve en enthousiaste stijl zorgen ervoor dat geen enkele dansvloer leeg blijft. Schudden met die kontjes, Snollebollekes. Boek hem vandaag nog!

René Le Blanc

Deze artiest zingt voornamelijk Nederlandse songs en wordt vaak vergeleken met Engelbert Humperdinck. Niet onverdiend wordt hij de Nederlandse Engelbert Humperdinck genoemd. René Le Blanc is te boeken via het Nieuw Theaterhuis. Informeer nar de mogelijkheden.